In Events

Vacature
International
Sales Manager

De functie

Als International Sales Manager bent u verantwoordelijk voor het realiseren van groei van het huidige marktaandeel van KET Marine. U legt contact met rederijen, scheepseigenaren, energiecentrales en andere internationale afnemers in de scheepvaart- en powerindustrie en zorgt voor een professionele orderafhandeling en relatieopbouw.

U onderhoudt intensief contact met bestaande relaties en waarborgt de lange termijn relaties met deze klanten die al jarenlang tevreden klant zijn. Uiteraard bouwt u actief en zelfstandig aan een nieuwe klantenkring. Tevens bent u verantwoordelijk voor het opzetten en onderhouden van een agentennetwerk. U selecteert en contracteert agenten in verschillende Europese landen en realiseert een stabiel en winstgevend agentennetwerk. U neemt deel aan beurzen en levert een actieve bijdrage aan de positionering van KET Marine. Uw standplaats is Zevenbergen. U reist circa 40-50% van uw tijd, voornamelijk in Europa. U rapporteert aan de Sales Director van KET Marine.

Het profiel

U beschikt over hbo werk- en denkniveau, verkregen door een (scheeps)werktuigbouwkundige opleiding en/of werkervaring in de maritieme wereld. U heeft minimaal 2-3 jaar ervaring in een technisch-commerciële buitendienstfunctie. Ervaring in de sales is een pre. U heeft ervaring met het werken met een internationale agenten. U werkt graag zelfstandig, neemt initiatief en bent een resultaatgerichte relatiebouwer. U beheerst de Engelse taal in woord en geschrift. De Duitse taal is een pre.

KET Marine International B.V. biedt

Een afwisselende baan waarin u kunt ondernemen en uzelf kunt ontwikkelen tot een senior Sales Manager of Director. Een werkgever die investeert in uw loopbaan en persoonlijke ontwikkeling en waar initiatief en ondernemerschap gewaardeerd en beloond wordt. KET Marine biedt daarnaast uitstekende arbeidsvoorwaarden, een lease-auto en een bonusregeling.

Reageren?

Reacties ontvangen wij graag per mail. Informatie kunt u vinden op onze website www.ketmarine.nl of kunt u contact opnemen met Joost Miserus (Sales Director) 0168-328550 – j.miserus@ketmarine.nl

Start typing and press Enter to search