In Events

Vacature
Area Sales Manager

De functie

Als Area Sales Manager bent u verantwoordelijk voor het realiseren van groei van het huidige marktaandeel van KET Marine. U legt contact met rederijen, scheepseigenaren, energiecentrales en andere internationale afnemers in de scheepvaart- en powerindustrie en zorgt voor een professionele orderafhandeling en relatieopbouw samen met uw sparringpartner op de binnendienst.

U onderhoudt intensief contact met bestaande klanten en waarborgt de lange termijn relaties. Uiteraard bouwt u actief en zelfstandig aan een nieuwe klantenkring zowel vanuit binnen als buiten op de baan. Tevens bent u medeverantwoordelijk voor het onderhouden en mogelijk uitbreiden van een wereldwijd agentennetwerk.

Samen met de sales director en uw collega’s van de binnendienst stuurt en ondersteunt u agenten in verschillende Europese landen en draagt u bij aan een stabiel en winstgevend agentennetwerk. U neemt deel aan beurzen en levert een actieve bijdrage aan de positionering van KET Marine als premium leverancier van de beste kwaliteit separatoren onderdelen. Uw standplaats is Zevenbergen. U reist circa 30-40% van uw tijd, voornamelijk in Europa. U rapporteert aan de Sales Director van KET Marine.

Het profiel

U beschikt over hbo werk- en denkniveau, verkregen door opleiding en/of werkervaring in de maritieme wereld. U heeft minimaal 2-3 jaar ervaring in een technisch-commerciële binnen/buitendienstfunctie. U heeft ervaring met het werken met internationale agenten. U werkt graag zelfstandig, neemt initiatief en bent een resultaatgerichte relatiebouwer. In uw kielzog trekt een enthousiaste binnendienst medewerker mee naar een hoger plan om zo samen als duo het maximale uit bepaalde klantregio’s te halen. U beheerst de Engelse taal in woord en geschrift. Duitse en/of Spaanse taal is een pre.

KET Marine International B.V. biedt

Een afwisselende baan waarin u kunt ondernemen en uzelf kunt ontwikkelen tot een senior Sales Manager. Een werkgever die investeert in uw loopbaan en persoonlijke ontwikkeling en waar initiatief en ondernemerschap gewaardeerd en beloond worden. KET Marine biedt daarnaast uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reageren?

Reacties ontvangen wij graag per mail. Informatie kunt u vinden op onze website www.ketmarine.nl of kunt u contact opnemen met Joost Miserus (Sales Director) 0168-328550 – j.miserus@ketmarine.nl

Start typing and press Enter to search